question

Kako se upisati?


Posjetite nas

Ako ste zainteresovani posjetiti neku od naših škola, budite slobodni kontaktirati nas.


Naše ljubazno osoblje će Vam ugovoriti termin posjete.


Intervju i obilazak škole

Nakon što ste zakazali svoj termin bit ćete u prilici obaviti intervju i porazgovarati sa stručnim osobljem naše škole koje će sa Vama podijeliti više detalja o nastavnom planu i programu koji se koristi u školama.

Poslije intervjua, predviđen je obilazak našeg kampusa kroz koji ćete imati priliku upoznati se sa onim što naše ustanove nude.


Prijavite se

Ukoliko ste zadovoljni uslugama koje pružamo, sljedeći korak jeste prijavljivanje za upis u naše škole. Prijavu možete izvršiti direkto u prostorijama škole ili putem linka: www.uci.ba


Više informacija o upisu možete saznati na web stranici www.uci.ba

Često postavljana pitanja

1. Da li postoji prijemni ispit za upis u međunarodne srednje škole?

Global Education institucije organizuju prijemni ispit za stipendije za učenike koji se upisuju u srednje škole. Prijemni ispit nije obavezan.

2. Koji predmeti će biti obuhvaćeni prijemnim ispitom za stipendije?

Prijemnim ispitom za stipendije će biti obuhvaćeni sljedeći predmeti: B/H/S jezik, engleski jezik, fizika, biologija, hemija, matematika, logika, historija i geografija.

3. U kojim se mjestima održava prijemni ispit za stipendiju?

Prijemni ispit za stipendiju održava se u većinom u gradovima gdje se nalaze naše škole: Sarajevo, Tuzla, Zenica i Bihać. Također ukoliko postoji potreba, prijemni ispit za stipendiju se održava i u nekim drugim mjestima. Ako želite provjerili da li se ove školske godine održava u vašem mjestu, kontaktirajte nas za više informacija.

4. Kada se održava prijemni ispit za stipendiju?

Prijemni ispit za stipendiju održava se svake godine u aprilu. Za ovu školsku godinu još uvijek ne postoji tačan datum, ali će biti definisan uskoro.

5. Kada možemo posjetiti škole?

Posjete školama su moguće svakog radnog dana, u periodu od 09:00 do 16:00 sati, a ukoliko se radi o organiziranim posjetama, obavezna je prethodna najava.

6. Gdje mogu dobiti informacije o školama?

Sve informacije o školama možete dobiti putem naših web stranica ili putem broja telefona 033 944 104.