Poruka direktora

Dobrodošli



Ljudi su ti koji nas čine uspješnima pa bilo da ste budući ili trenutni student, profesor, naučnik, uposlenik, maturant, roditelj ili posjetilac, cijenimo Vaše zanimanje za našu kompaniju.


Uposlenici naših institucija su u potpunosti posvećeni pomaganju studentima da se prilagode novoj okolini, da izvuku najbolje iz njihovog školovanja i steknu partnere s kojima će školsku okolinu učiniti boljim mjestom za život, učenje i rad.


Svi mi imamo udio u odlučivanju da li ćemo doživjeti lični i akademski uspjeh. Uspjeh zavisi od nas: naše motivacije, načina rada i osjećaja za ličnu odgovornost. Osim toga, uspjeh zavisi i od partnerstava koja izgradimo tokom našeg života. Nadamo se da nećete biti plašljivi i da ste otvoreni za upoznavanja i stvaranja partnerstava sa našim osobljem. Budite uvjereni da su oni spremni da ih grade sa Vama. Vaše učešće u mnogobrojnim programima i aktivnostima koje naše institucije nude može napraviti veliku razliku u studentskoj zajednici. “Global Education” je izrazito zadovoljan i ponosan na ulogu koju studenti predstavljaju u našem radu.


“Global Education”, kroz porodicu ustanova sačinjenu od vrtića, osnovnih škola, srednjih škola i univerziteta, promoviše već postojeću viziju da se cijeni kvalitetna edukacija i predavači, neovisno o religijskoj i etničkoj pripadnosti; sve dok to doprinosi odgoju hrabre generacije građana, koja će biti ponosna na svoj identitet i potkrijepljena etičkim vrijednostima i dobrim znanjem. Dopustite mi da završim tako što ću poželjeti dobrodošlicu našim najnovijim studentima. Cijeli tim “Global Education” radi na tome da vaš boravak s nama bude ispunjen izazovima, satisfakcijom i uspjehom.


Radujemo se sklapanju novih partnerstava s vama!


Srdačno, Fatih Cingöz, Direktor “Global Education”